Unieke kans: Ontprikkelarrangement in Museum Klooster Ter Apel te winnen

Posted by:

|

On:

|

Muntendam, 15 oktober 2024 – Stichting Uit met Autisme publiceert met trots de 250e locatie vandaag online. Dit na een jaar met verschillende hoogtepunten, zoals het winnen van de Autvinder prijs en het oprichten van Stichting Uit met Autisme. Redenen genoeg om dit te vieren met een speciale winactie. Mensen hebben de kans om een uniek ontprikkelarrangement te winnen voor twee personen, exclusief in Museum Klooster Ter Apel. Dit arrangement omvat een luxe driegangen diner verzorgd door het Boschhuis, gevolgd door een ontspannen overnachting in Bed and Breakfast Het Achterdiep in Ter Apel. Daarnaast ontvangt de winnaar een actieve noise cancelling koptelefoon, ideaal om prikkels te reduceren na afloop van het arrangement.

Met deze actie wil Stichting Uit met Autisme haar missie verder versterken: het bevorderen van autonomie voor mensen met autisme in hun vrije tijd. Door prikkels in kaart te brengen op locaties en samen te werken met diverse locaties, streeft de stichting naar een prikkelarm en autismevriendelijk aanbod.

Om deel te nemen aan de winactie, nodigen wij iedereen uit om www.uitmetautisme.nl te bezoeken te raden hoeveel kilometer Romano Sandee rijdt over heel 2024 voor Stichting Uit met Autisme. Samen kunnen we bijdragen aan een inclusievere samenleving voor mensen met autisme.

De actie is mede mogelijk gemaakt door: Stichting Uit met Autisme, Museum Klooster Ter Apel, Hotel-Restaurant Boschhuis Ter Apel, Bed&Breakfast Het Achterdiep Ter Apel en Univé.

Posted by

in